Dobrodošli!

Dobrodošli na blog Lepota i još ponešto, blog gde je šminka važna a dobra nega lica i tela se podrazumevaju. Saveti o lepoti i shoppingu se prepliću sa recenzijama, inspiracijom i novostima iz sveta lepote, mode i glamura.
Ja, koja pišem obaj blog zovem se Marijana. Imam 32 godine i interesuje me sve u vezi mode i lepote.
Vodite računa o sebi. Budite lepe i nasmejane, a ja se nadam da će Vam ovaj blog dati malo inspiracije i pomoći Vam u tome!/ Marijana

lördag 18 september 2010

Mirelini saveti kako do lepih noktiju i negovanih ruku

Mnogi me pitaju kako do lepih ruku i negovanih noktiju. Da bih našla odgovore na pitanja koja mi često postavljaju pitala sam Mirelu, profesionalca u oblasti manikira, koja se bavi najnovijim tehnikama izlivanja i nadogradnje i nege noktiju, koji su to savet koje bi nam ona dala vezano za neku ruku i noktiju. I evo šta je rekla.
1. Unosite dosta vitamina. Sve kreće iznutra. Jedna od najvažnijih stvari ako želite da imate lepu kožu i lepe nokte jeste da se hranite pravilno i unosite dosta vitamina.
2. Obrišite dobro ruke nakon pranja. Nemojte ih tresti iznad lavaboa jer se na taj način stvaraju zanoktice.
3. Nemojte seći zanoktice. Umesto da sečete zanoktice potiskujte ih specijalnim, drvenim štapićem i mažite svoko veče ili kad god se setite. Sečenje zanoktica samo ih oštećuje i može da dođe do infekcije.
5. Priuštite sebi profesionalni manikir bar jednom mesečno. Profesionalni piling ruku, maska za ruke i dubinska hidratacije pravi su način da Vaše ruke blistaju. Između tretmana, možete i sami da stavite masku kod kuće. Istu maksu koju stavljate na lice možete staviti i na ruke.
6. Baza. Pre mazanja noktiju obavezno stavite bazu tj. podlogu za lak za nokte, koja ne samo da čini da Vam lak duže stoji na noktima već i štiti nokte od bojenja i isušivanja.

Da bi Vam pomogla da imate ruke i nokte kakve ste oduvek želeli Mirela Vam do kraja septembra
POKLANJA 20% POPUSTA
NA MANIKIR(piling, maska i dubinska hidratacija), IZLIVANJE NOKTIJU  I TRAJNI FRENCH!
Šve što treba da uradite je da joj se javite i zakažete svoj tretman. 064 443 72 24

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar